Tartele De Ceapă Caramelizate
Tartlets ceapa caramelizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, aluatul phyllo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tartele De Ceapă Caramelizate, Tartele De Ceapă Caramelizate, și Tartele Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați ceapa și zahărul. Gatiti la foc mediu timp de 15-20 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand frecvent. Se amestecă apă și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru; ungeți cu unt.
Perie pentru a distribui uniform. Repetați cu o a doua foaie; ungeți cu unt.
Tăiați în 12 pătrate. (Păstrați restul phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea.) Repetați de trei ori, făcând 48 de pătrate.
Apăsați un pătrat într-o ceașcă de brioșă miniaturală unsă. Sus cu un alt pătrat de phyllo, plasând colțurile în afara centrului. Se toarna aproximativ 1 lingura de amestec de ceapa in cana. Repetați cu pătratele phyllo rămase și amestecul de ceapă.
Coaceți la 375 de minute timp de 10-15 minute sau până se rumenesc.