Tartele De Ceapă Caramelizate

Tartele De Ceapă Caramelizate
Tartlets ceapa caramelizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, apa, aluatul phyllo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tartele De Ceapă Caramelizate, Tartele De Ceapă Caramelizate, și Tartele Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și zahărul. Gatiti la foc mediu timp de 15-20 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand frecvent. Se amestecă apă și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5-7 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Topiți untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
5
Așezați o foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru; ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
6
Perie pentru a distribui uniform. Repetați cu o a doua foaie; ungeți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
7
Tăiați în 12 pătrate. (Păstrați restul phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea.) Repetați de trei ori, făcând 48 de pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Apăsați un pătrat într-o ceașcă de brioșă miniaturală unsă. Sus cu un alt pătrat de phyllo, plasând colțurile în afara centrului. Se toarna aproximativ 1 lingura de amestec de ceapa in cana. Repetați cu pătratele phyllo rămase și amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9
Coaceți la 375 de minute timp de 10-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista