Tartele cu suc de lămâie și sos de mure

Tartele cu suc de lămâie și sos de mure
Lemon souffl tartlets cu migdale zaharoase și sos de mure este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 530 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica toate scop făină, gălbenușuri de ou, margarina pareve, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lemon Souffl Tartlets, Lemon Souffl Tartlets, și Zmeură cu sos de ciocolată albă și migdale cu zahăr.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie; se amestecă până nu rămân bulgări. Treceți treptat în suc de lămâie, apoi gălbenușuri de ou și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Adăugați margarină. Gatiti la foc mediu pana cand cașul se ingroasa si fierbe, batand constant, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați în castron. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață. Se răcește până se întărește, cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. împrăștiați migdalele pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Se presară cu 1/2 lingură de apă, apoi 1 lingură de zahăr; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
6
Coaceți migdalele până devin aurii și crocante, 5 până la 6 minute. Se răcește pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Puree mure în blender. Apăsați suficient piure de mure prin strecurătoare în castron pentru a măsura 1 1/3 până la 1 1/2 căni de sos; îndulciți cu 2 până la 3 linguri de zahăr. Faceți înainte: cașul, migdalele și sosul pot fi făcute cu 3 zile înainte. Păstrați cașul răcit. Acoperiți și răciți sosul. Păstrați migdalele etanșe la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
MigdaleMigdale
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați făina, zahărul, coaja de lămâie și sarea în procesor; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați margarină și amestecați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 6 bucăți egale. Apăsați aluatul pe partea inferioară și în sus a 4 tigăi de tartlet de 1/2 x 3/4 inci cu fund detașabil; aranjați tigăile pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți crustele până devin aurii, aproximativ 25 de minute (crustele se pot sparge puțin). Se răcește pe foaie. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și așezați crustele în tigăi congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru umplerea suflantei;
6
Așezați 1 cană de caș de lămâie într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și vârful de sare grosieră într-un alt castron mediu până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, bătând până când albii sunt rigizi, dar nu uscați. Îndoiți albii în caș de lămâie în 3 adaosuri. Împărțiți umplutura souffl-ului între cruste, îngrămădind în centru. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Sare GrosierăSare Grosieră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Caș De LămâieCaș De Lămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. împingeți fundul tigăilor în sus, eliberând tartulele de pe părțile laterale ale tigaiei. Aranjați tartulele, încă pe fundul tigaiei, pe foaia de copt cu margini. Împrăștiați 1 lingură de migdale cu zahăr peste fiecare tartlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale ConfiateMigdale Confiate
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Coaceți tartulele până când umplutura este umflată, maro aurie și nu mai este moale în centru, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați tartulele pe farfurii. Praf cu zahăr pudră, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
10
Stropiți niște sos în jur. Treceți sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista