Tarte simple de praz și Ricotta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 81G de grăsime, și un total de 1125 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,43 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare și piper crăpat, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tarte cu prăjitor de șuncă, praz și Ricotta, Mini Praz Tarte, și Tarte Cu Praz De Roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180 cm. C (355 cm. F).
Așezați ricotta, parmezanul și ouăle într-un castron și bateți până se omogenizează.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până la 3 mm (1/8 inch) grosime.
Tăiați în pătrate de 4 x 15 cm (6 inch) și așezați-le pe tăvi tapetate cu hârtie de copt antiaderentă.
Întindeți amestecul de ricotta peste pătratele de patiserie lăsând o margine de 2 cm (3/4 inch).
Așezați prazul deasupra amestecului de ricotta și periați cu untul.
Presărați cimbru, sare și piper și coaceți timp de 25-30 de minute sau până când prazul este auriu.
Se servește cu salata de fenicul și pătrunjel.
Din Divertisment Instant de către Donna Hay, (C) 2006 Presa Ecco