Tarte cu smochine braconate cu vin roșu și Ricotta
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zinfandel, brânză ricotta parțial degresată, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Curmale Braconate În Vin Condimentat Spooned Peste Ricotta Proaspătă, Dovlecei, șuncă și ricotta tarte, și Tarte Cu Brânză Ricotta.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere.
Adăugați smochine. Reduceți căldura; fierbeți 2 minute.
Îndepărtați smochinele cu o lingură cu fante și puneți-le într-un vas puțin adânc. Acoperiți și răciți. Aduceți lichidul de gătit la fierbere și gătiți timp de 15 minute sau până când se reduce la 1/2 cană. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată; tăiați aluatul în cercuri de 8 (4 inci), răsturnând resturile de aluat, după cum este necesar. Potriviți fiecare cerc de aluat într-o tigaie de 3 1/2 inch.
Coaceți la 450 timp de 7 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați ricotta și mierea.
Întindeți aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de ricotta în fiecare coajă de tartă. Aranjați 3 jumătăți de smochine, tăiate cu părțile în sus, în interiorul fiecărei cochilii.
Stropiți fiecare tartă cu 1 lingură de amestec de vin.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.