Tarte Cu Mere Cu Susul În Jos
Tarte cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 649 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți acompaniament: înghețată vanillan, ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarte Cu Pere Cu Susul În Jos, tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, și Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}.
Instrucțiuni
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu vârful unui cuțit de tăiat într-o cratiță mică și grea.
Adăugați păstăi, lapte și 3 linguri de zahăr și aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Între timp, amestecați făina, amidonul de porumb, zahărul rămas și un vârf de sare într-un castron.
Bateți împreună oul întreg și gălbenușul într-un alt bol, apoi amestecați amestecul de făină până se omogenizează.
Adăugați o treime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri (pentru a se tempera) într-un flux lent, șoptind, apoi adăugați la amestecul de lapte rămas în cratiță, șoptind. Aduceți crema la fierbere la foc mediu, șoptind, apoi fierbeți, șoptind, 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Transferați crema de patiserie într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, până când nu mai este fierbinte, cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Cojiți și miez merele, apoi tăiați-le în pene groase de 1/8 inch.
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat de 1/8 inch grosime și tăiați 8 (6 inci) runde folosind un bol sau o farfurie inversată ca ghid. Punch Out centrul fiecărei runde cu tăietor cookie și transferul la foi de copt.
Aruncați păstăia de vanilie și transferați crema de patiserie în punga de patiserie. Tăiați o deschidere de 1/3 inch și pipeți crema de patiserie pe patiserie într-un inel în jurul centrului (va rămâne puțină cremă). Aranjați feliile de mere suprapuse pe patiserie, acoperind crema, apoi periați cu unt topit.
Coaceți tartele, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până când marginile merelor sunt aurii palide, aproximativ 15 minute.
Între timp, amestecați siropul de porumb și apa până se omogenizează.
Scoateți foile de copt din cuptor și răsturnați fiecare tartă cu o spatulă mare. Periați Generos patiseria cu o parte din amestecul de sirop de porumb.
Continuați să coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până când patiseria este strălucitoare și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește 10 minute.
Serviți tarte, cu partea de patiserie în sus, calde sau la temperatura camerei.
* Crema de patiserie poate fi răcită până la 3 zile. Se amestecă înainte de utilizare.* Patiseria poate fi rulată și tăiată cu 1 săptămână înainte și congelată, învelită strâns în folie de plastic. Nu dezghețați.* Tartele pot fi coapte cu 4 ore înainte. Reîncălziți într-un cuptor de 350 F de 5 până la 10 minute.