Tarte cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 649 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți acompaniament: înghețată vanillan, ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarte Cu Pere Cu Susul În Jos, tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, și Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}.
Instrucțiuni
1
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu vârful unui cuțit de tăiat într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
2
Adăugați păstăi, lapte și 3 linguri de zahăr și aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Între timp, amestecați făina, amidonul de porumb, zahărul rămas și un vârf de sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți împreună oul întreg și gălbenușul într-un alt bol, apoi amestecați amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Făină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați o treime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri (pentru a se tempera) într-un flux lent, șoptind, apoi adăugați la amestecul de lapte rămas în cratiță, șoptind. Aduceți crema la fierbere la foc mediu, șoptind, apoi fierbeți, șoptind, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Lapte
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Transferați crema de patiserie într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, până când nu mai este fierbinte, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Cojiți și miez merele, apoi tăiați-le în pene groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
3
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat de 1/8 inch grosime și tăiați 8 (6 inci) runde folosind un bol sau o farfurie inversată ca ghid. Punch Out centrul fiecărei runde cu tăietor cookie și transferul la foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Punch
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
știft De Rulare
Bol
4
Aruncați păstăia de vanilie și transferați crema de patiserie în punga de patiserie. Tăiați o deschidere de 1/3 inch și pipeți crema de patiserie pe patiserie într-un inel în jurul centrului (va rămâne puțină cremă). Aranjați feliile de mere suprapuse pe patiserie, acoperind crema, apoi periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Fasole De Vanilie
Unt
Măr
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
5
Coaceți tartele, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până când marginile merelor sunt aurii palide, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Între timp, amestecați siropul de porumb și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Apă
7
Scoateți foile de copt din cuptor și răsturnați fiecare tartă cu o spatulă mare. Periați Generos patiseria cu o parte din amestecul de sirop de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuptor
8
Continuați să coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până când patiseria este strălucitoare și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Serviți tarte, cu partea de patiserie în sus, calde sau la temperatura camerei.
1
* Crema de patiserie poate fi răcită până la 3 zile. Se amestecă înainte de utilizare.* Patiseria poate fi rulată și tăiată cu 1 săptămână înainte și congelată, învelită strâns în folie de plastic. Nu dezghețați.* Tartele pot fi coapte cu 4 ore înainte. Reîncălziți într-un cuptor de 350 F de 5 până la 10 minute.