Tarte Cu Mere Cu Susul În Jos

Tarte Cu Mere Cu Susul În Jos
Tarte cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 649 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți acompaniament: înghețată vanillan, ou, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tarte Cu Pere Cu Susul În Jos, tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, și Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}.

Instrucțiuni

1
Răzuiți semințele din fasolea de vanilie cu vârful unui cuțit de tăiat într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
2
Adăugați păstăi, lapte și 3 linguri de zahăr și aduceți doar la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Între timp, amestecați făina, amidonul de porumb, zahărul rămas și un vârf de sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună oul întreg și gălbenușul într-un alt bol, apoi amestecați amestecul de făină până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați o treime din amestecul de lapte fierbinte în amestecul de gălbenușuri (pentru a se tempera) într-un flux lent, șoptind, apoi adăugați la amestecul de lapte rămas în cratiță, șoptind. Aduceți crema la fierbere la foc mediu, șoptind, apoi fierbeți, șoptind, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Transferați crema de patiserie într-un castron și răciți, suprafața acoperită cu hârtie de ceară, până când nu mai este fierbinte, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
BolBol
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Cojiți și miez merele, apoi tăiați-le în pene groase de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
3
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat de 1/8 inch grosime și tăiați 8 (6 inci) runde folosind un bol sau o farfurie inversată ca ghid. Punch Out centrul fiecărei runde cu tăietor cookie și transferul la foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
știft De Rulareștift De Rulare
BolBol
4
Aruncați păstăia de vanilie și transferați crema de patiserie în punga de patiserie. Tăiați o deschidere de 1/3 inch și pipeți crema de patiserie pe patiserie într-un inel în jurul centrului (va rămâne puțină cremă). Aranjați feliile de mere suprapuse pe patiserie, acoperind crema, apoi periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
UntUnt
MărMăr
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Coaceți tartele, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până când marginile merelor sunt aurii palide, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, amestecați siropul de porumb și apa până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ApăApă
7
Scoateți foile de copt din cuptor și răsturnați fiecare tartă cu o spatulă mare. Periați Generos patiseria cu o parte din amestecul de sirop de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
8
Continuați să coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea drumului, până când patiseria este strălucitoare și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Serviți tarte, cu partea de patiserie în sus, calde sau la temperatura camerei.
1
* Crema de patiserie poate fi răcită până la 3 zile. Se amestecă înainte de utilizare.* Patiseria poate fi rulată și tăiată cu 1 săptămână înainte și congelată, învelită strâns în folie de plastic. Nu dezghețați.* Tartele pot fi coapte cu 4 ore înainte. Reîncălziți într-un cuptor de 350 F de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista