Tarte cu dovlecei și Ricotta (Sfogliata di Formaggi)

Tarte cu dovlecei și Ricotta (Sfogliata di Formaggi)
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 631 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.07 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, migdale, apă caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, Tartele De Sparanghel Și Ricotta, și Torturi Cu Brânză Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați drojdia și apa caldă și lăsați-o deoparte timp de 15 minute, până când drojdia se dizolvă și spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Într-un castron mediu, amestecați apa călduță, 1/4 cană de ulei, laptele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Într-un castron mediu, combinați făina universală și făina de semolă și adăugați-le în amestecul de drojdie, împreună cu amestecul lichid. Cu o lingură de lemn, combinați ingredientele pentru a forma începuturile unui aluat. Întoarceți-vă pe o placă ușor făinată și frământați cu mâna până când aluatul este neted și elastic, cel puțin 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați aluatul într-un vas ușor uns, acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să crească timp de 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Între timp, faceți umplutura. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul rămas până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa, usturoiul și migdalele și sotati 2 până la 3 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(23)(23)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați fulgii de chili și dovleceii și gătiți până când dovlecelul este foarte moale, aproximativ 10 până la 12 minute, amestecând regulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
8
Tăiați aluatul în 8 bucăți și întindeți fiecare bucată într-o rundă de 8 inci, care nu trebuie să fie perfect rotundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
9
Puneți o piatră de pizza curată în cuptor și preîncălziți la 450 de grade F. Împărțiți amestecul de dovlecei între cele 8 runde de aluat, distribuindu-l uniform și tamponați puțin ricotta pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Prin TortPrin Tort
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Coaceți până la maro auriu deschis, aproximativ 14 până la16 minute și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate73
Revista