Tarte Cu Ciocolată Fără Gluten
Această rețetă face 12 porții cu 145 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, frunze de mentă, aluat de plăcintă și patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tarte Cu Ciocolată Fără Gluten, Tarte Cu Ciocolată Crudă Fără Gluten, și Mini Tarte Cu Zmeură De Ciocolată Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.frământați aluatul până se înmoaie și nu mai sfărâmicios. Apăsați aproximativ 1 1/2 linguri de aluat în partea de jos și în sus a fiecăreia dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Înțepați fundul de mai multe ori cu furculița.
Scoateți din cuptor; înțepați fundul cu furculița.
Coaceți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până când marginile se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți cu grijă din tigaia pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați laptele și amestecul de budincă; gatiti la foc mediu conform indicatiilor de pe cutie. Reduceți căldura la minim; amestecați chipsurile de ciocolată. Continuați să gătiți, amestecând până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Se ia de pe foc; se răcește 15 minute.
Lingură aproximativ 2 linguri de umplere în fiecare coajă răcită. Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a se răci. Completați fiecare cu 1 lingură de topping bătut.