Tarte Cu Ciocolată Fără Gluten

Tarte Cu Ciocolată Fără Gluten
Această rețetă face 12 porții cu 145 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, frunze de mentă, aluat de plăcintă și patiserie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Tarte Cu Ciocolată Fără Gluten, Tarte Cu Ciocolată Crudă Fără Gluten, și Mini Tarte Cu Zmeură De Ciocolată Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.frământați aluatul până se înmoaie și nu mai sfărâmicios. Apăsați aproximativ 1 1/2 linguri de aluat în partea de jos și în sus a fiecăreia dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Înțepați fundul de mai multe ori cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor; înțepați fundul cu furculița.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Coaceți cu 5 până la 7 minute mai mult sau până când marginile se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți cu grijă din tigaia pentru brioșe în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați laptele și amestecul de budincă; gatiti la foc mediu conform indicatiilor de pe cutie. Reduceți căldura la minim; amestecați chipsurile de ciocolată. Continuați să gătiți, amestecând până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se ia de pe foc; se răcește 15 minute.
7
Lingură aproximativ 2 linguri de umplere în fiecare coajă răcită. Dați la frigider cel puțin 30 de minute pentru a se răci. Completați fiecare cu 1 lingură de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
8
Se ornează cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista