Tarte Cu Bezea Cu Lămâie
Lemon bezea Tarte ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. Acest desert are 263 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, coajă de lămâie, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Tarte Cu Bezea Cu Lămâie, Tarte Individuale Cu Bezea Cu Lămâie, și Tarte Cu Bezea Cu Afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru bezea, într-un castron mare, bateți albușurile și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Aruncați bezea în șase movile pe foi de copt căptușite cu pergament. Formați în 4-in. cupe cu spatele unei linguri.
Se coace la 225 de minute pentru 55 de minute. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați bezeaua să se usuce în cuptor timp de 1 până la 1-1/2 ore.
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați zahărul, înlocuitorul de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă treptat în apă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă aproximativ jumătate din amestecul fierbinte în gălbenușurile de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând continuu. Aduceți la fierbere ușoară. Gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Amestecați ușor sucul de lămâie și coaja de lămâie. Se răcește la temperatura camerei fără agitare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Chiar înainte de servire, umpleți cojile de bezea cu amestec de lămâie.
Se ornează cu felii de lămâie și mentă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.