Tarte cu anghinare și ierburi

Tarte cu anghinare și ierburi
Anghinare și ierburi Tarte necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 194 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de foietaj, brânză mozzarella, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tarte cu anghinare și Feta, Tarte Cu Anghinare Și Brânză, și Tarte Cu Spanac Și Anghinare.

Instrucțiuni

1
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când sunt ușor de manevrat.
2
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se amestecă crema de brânză, brânza mozzarella și 1/4 cană de parmezan până se amestecă ingredientele. Se amestecă anghinarea, ardeiul roșu și pătrunjelul. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
5
Rulați foaia într-un pătrat de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Ungeți marginile patiseriei cu apă. Îndoiți marginile de 1/2 inch pe toate părțile, apăsând ferm cu o furculiță pentru a forma o jantă. Înțepați bine patiseria cu o furculiță. Repetați cu restul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
8
Împărțiți amestecul de brânză între crustele de patiserie și întindeți-l la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Presărați fiecare cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Lăsați să se răcească 5 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista