Brochete De Pește-Spadă Cu Lămâie

Brochete De Pește-Spadă Cu Lămâie
Brochetele de pește-spadă cu lămâie necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,98 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fripturi de pește-spadă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de limonadă, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Congelatoare Cu Limonadă Cu Căpșuni ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Brochete De Pește-Spadă Cu Lămâie, Brochete de miel la grătar cu lămâie și mărar, și Pește-Spadă Cu Pătrunjel De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea de pește-spadă și tăiați-o în cuburi de 1 inch; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Într-un castron mic, amestecați concentratul de limonadă, usturoiul, oțetul, sucul de scoică, ardeiul de lămâie și pătrunjelul; pus deoparte. Pește alternativ și roșii pe frigarui înmuiate. Asigurați ambele capete cu o pană de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Creveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu CoziCreveți (21 Până La 25 De Conturi), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Așezați frigarui într-o pungă mare resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Se toarnă marinada. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
6
Scoateți frigarui din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a aduce la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Grătar ușor și preîncălziți la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Periați și grătarul cu ulei când sunteți gata să începeți gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Scoateți frigăruile din marinată și puneți-le pe grătarul preîncălzit, Uns cu ulei. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte (aproximativ 12 până la 16 minute în total).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista