Brochete De Pește-Spadă Cu Lămâie
Brochetele de pește-spadă cu lămâie necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,98 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, fripturi de pește-spadă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma concentratul de limonadă, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Congelatoare Cu Limonadă Cu Căpșuni ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Brochete De Pește-Spadă Cu Lămâie, Brochete de miel la grătar cu lămâie și mărar, și Pește-Spadă Cu Pătrunjel De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pește-spadă și tăiați-o în cuburi de 1 inch; pus deoparte.
Înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute
Într-un castron mic, amestecați concentratul de limonadă, usturoiul, oțetul, sucul de scoică, ardeiul de lămâie și pătrunjelul; pus deoparte. Pește alternativ și roșii pe frigarui înmuiate. Asigurați ambele capete cu o pană de lămâie.
Așezați frigarui într-o pungă mare resigilabilă.
Se toarnă marinada. Marinați la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Scoateți frigarui din frigider cu 30 de minute înainte de gătit, pentru a aduce la temperatura camerei.
Grătar ușor și preîncălziți la mediu-înalt.
Periați și grătarul cu ulei când sunteți gata să începeți gătitul.
Scoateți frigăruile din marinată și puneți-le pe grătarul preîncălzit, Uns cu ulei. Aruncați marinada.
Grătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte (aproximativ 12 până la 16 minute în total).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.