Tarte calde choc-orange cu înghețată portocalie

Tarte calde choc-orange cu înghețată portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturi calde de ciocolată-portocale cu înghețată de portocale. Această rețetă face 8 porții cu 1056 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână făină, făină, zahăr tos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mini torturi cu brânză choc-orange, Înghețată de budincă de banane Choc-a-block, și Tarte De Smochine Și Susan Cu Frișcă Din Floare De Portocal.

Instrucțiuni

1
Faceți mai întâi înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2
Încălziți laptele și smântâna într-o tigaie chiar sub punctul de fierbere. Se amestecă gălbenușurile și zahărul, apoi se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte. Reveniți la tigaie, încălzind ușor și amestecând până se îngroașă. Se amestecă coaja și sucul și se răcește. Putinei, apoi congela până la solid. Poate fi făcută până la o lună înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Pentru a face patiseria, bateți făina și untul într-un robot de bucătărie, apoi pulsați zahărul glazurat. Pulsează în coajă cu suficient amestec de gălbenușuri pentru a aduce patiseria împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Rulați și aliniați 8 cutii de tartă adânci, individuale. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
5
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Umpleți torturile cu pergament de copt și fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți fasolea și hârtia și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Scoateți din cuptor. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți din cutii și așezați-vă pe o foaie de copt. Reduceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Pentru umplutură, topiți ciocolata într-un castron peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Bateți cele 2 ouă întregi, extra alb și zahăr până când sunt groase și palide aproximativ 5 minute. Îndoiți ciocolata, untul topit și făina, apoi împărțiți între tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Lăsați amestecul să se așeze câteva minute, apoi coaceți timp de 25 de minute. Lăsați să se răcească timp de 10 minute în timp ce scoateți înghețata în bile. Pudrați torturile cu puțină cacao, acoperiți fiecare cu o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista