Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar

Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar
Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 130 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar, Barcă Cu Ton De Castraveți, și Tartar de Tunan și Avocado cu Caviar din California pe chipsuri de susan Wonton.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați tonul în felii foarte mici. Într-un bol de amestecare, combinați tonul, arpagicul, caperele, șalotele, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul proaspăt măcinat și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
În timp ce tonul se răcește, pregătiți Bărci cu castraveți. Cojiți castravetele și tăiați-le în cilindri lungi de 2 inci. Cu o linguriță, scoateți semințele din interiorul discului de castravete fără a atinge chiar fundul castravetelui. (Cu alte cuvinte, lăsați un "fund" în centrul scobit al castravetelui.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1
Condimentează castravetele cu sare și piper. Umpleți cu 1 uncie de tartar de ton. Se acoperă cu 1/8 linguriță de caviar. Finalizați cu o crenguță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
CaviarCaviar
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista