Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar

Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 130 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartar de ton într-o barcă de castraveți acoperită cu Caviar, Barcă Cu Ton De Castraveți, și Tartar de Tunan și Avocado cu Caviar din California pe chipsuri de susan Wonton.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați tonul în felii foarte mici. Într-un bol de amestecare, combinați tonul, arpagicul, caperele, șalotele, sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul proaspăt măcinat și răciți timp de 1 oră.
În timp ce tonul se răcește, pregătiți Bărci cu castraveți. Cojiți castravetele și tăiați-le în cilindri lungi de 2 inci. Cu o linguriță, scoateți semințele din interiorul discului de castravete fără a atinge chiar fundul castravetelui. (Cu alte cuvinte, lăsați un "fund" în centrul scobit al castravetelui.)
Condimentează castravetele cu sare și piper. Umpleți cu 1 uncie de tartar de ton. Se acoperă cu 1/8 linguriță de caviar. Finalizați cu o crenguță de pătrunjel.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlot-ul regizorului]()
Merlot-ul regizorului
Merlot-ul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un gust rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu indicii de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe palat cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la gratar si linguine cu pesto.