Tartar Clasic Cu Friptură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tartarul clasic de friptură. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, hamsie ambalată în ulei, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma gălbenușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Steak Tartare, Steak Tartare, și Steak Tartare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați hamsii (dacă utilizați), capere și muștar într-un castron nereactiv. Folosind o furculiță sau spatele unei linguri, amestecați ingredientele până se combină uniform; se amestecă în gălbenușuri de ou.Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia ingredientele rămase în amestecul de muștar până când sunt combinate bine. Condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Serviți imediat cu puncte de pâine prăjită sau cartofi prăjiți.Asocierea băuturilor: Joseph Drouhin V Approgram Pinot Noir, Franța. Tartarul de friptură este un fel de mâncare clasic de visiniu, așa că un Pinot Noir Burgundian este în mod natural o alegere bună de vin. Acesta este ieftin, simplu, dar plăcut plin de viață, cu arome minunate de cireșe și zmeură. O notă piperată va rezona cu Tartarul, precum și cu aciditatea vioi a vinului.