Tartalete Ciocolata-Miere-Migdale
Tartelele cu ciocolată, miere și migdale durează aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 21 de cenți per porție. Acest aperitiv are 127 de calorii, 1 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână biscuiți graham, unt, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tartele cu migdale cu fructe de pădure cu ciocolată albă, tartele cu cremă de ciocolată în crustă de prăjituri cu migdale și înghețată cu șofran și tartele cu migdale.
Instrucțiuni
Echipament special: O formă de mini-brioșe de 24 de căni și 16 garnituri de mini-cupcake
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Umpleți o tavă pentru mini-brioșe cu folii de mini-cupcake.
Adăugați biscuiții Graham și migdalele în bolul unui robot de bucătărie. Procesați până când amestecul formează firimituri fine, 15 până la 20 de secunde.
Adăugați untul și pulsați până se încorporează.
Pune 1 lingură din amestecul de pesmet în fiecare ceașcă de brioșe căptușită și folosește-ți degetele sau un pahar pentru a apăsa ușor amestecul.
Coaceți timp de 8 minute, rotind tava de brioșe la jumătate, până când crustele sunt tari.
Adăugați chipsurile de ciocolată într-un castron mediu. Într-o cratiță mică, amestecați smântâna și mierea împreună la foc mic până când mierea s-a dizolvat. Creșteți focul la mediu și aduceți amestecul chiar sub fierbere.
Se toarnă smântâna fierbinte peste ciocolată și se amestecă până când amestecul este omogen.
Turnați 1 lingură de umplutură de ciocolată în fiecare ceașcă de brioșe. Dati la frigider cel putin 2 ore inainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Nature's Revenge Pet Nat rosé cu o evaluare de 4,8 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Răzbunarea Naturii Pet Nat Rose]()
Răzbunarea Naturii Pet Nat Rose
Note de zmeura si fructe de padure salbatice cu cateva note de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementine și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat (nu există zahăr rezidual), dar caracterul fructat din gust tinde să vă facă să gândiți diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe note de dulceață de smochine cu o mică notă de salinitate (cum ar fi o briză oceanică).