Tarta rustica cu prune si Port

Tarta rustica cu prune si Port
Rustic prune și port Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 521 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,63 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână făină universală, prune, port negru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Tarta rustica cu prune si Port, Tarta Rustica Cu Prune, și Tarta Rustica Cu Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Se fierbe portul, 1/2 cană zahăr brun și ienibahar în tigaie mare până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați prunele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați făină; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Stropiți 1/3 cană de sirop peste prune; aruncați pentru a acoperi. Rezervați siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5
Desfaceți crusta de plăcintă rece pe foaia de copt tapetată cu pergament. Puneți prunele în centrul crustei, lăsând o margine de 1 1/2 inch; stropiți orice sirop rămas din castron peste prune. Îndoiți marginile crustei peste prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Periați crusta cu apă; presărați crusta și prunele cu restul de 1 lingură de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Coaceți tarta până când crusta este aurie și siropul clocotește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Tăiați tarta caldă sau la temperatura camerei în pene.
9
Se serveste cu lingura de inghetata de vanilie, drizzling sirop suplimentar peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Revista