Tarta rustica cu prune si Port

Tarta rustica cu prune si Port
Rustic prune și port Tart ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 521 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,63 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână făină universală, prune, port negru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Tarta rustica cu prune si Port, Tarta Rustica Cu Prune, și Tarta Rustica Cu Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Se fierbe portul, 1/2 cană zahăr brun și ienibahar în tigaie mare până se reduce la 2/3 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați prunele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați făină; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Stropiți 1/3 cană de sirop peste prune; aruncați pentru a acoperi. Rezervați siropul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Desfaceți crusta de plăcintă rece pe foaia de copt tapetată cu pergament. Puneți prunele în centrul crustei, lăsând o margine de 1 1/2 inch; stropiți orice sirop rămas din castron peste prune. Îndoiți marginile crustei peste prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Periați crusta cu apă; presărați crusta și prunele cu restul de 1 lingură de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Coaceți tarta până când crusta este aurie și siropul clocotește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tăiați tarta caldă sau la temperatura camerei în pene.
9
Se serveste cu lingura de inghetata de vanilie, drizzling sirop suplimentar peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Revista