Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara

Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara
Tarta de lamaie cu fructe de padure de vara ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 10 porții cu 379 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 274 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați afine, zmeură, zahăr auriu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Budincă delicioasă de lămâie cu fructe de pădure de vară, Felie de lămâie Ricotta cu fructe de pădure de vară, și Tort cu strat de lămâie cu fructe de pădure de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți fin coaja a 3 lămâi într-un castron. Înjumătățiți toate lămâile, apoi folosiți o furculiță pentru a stoarce tot sucul și pulpa în castron cu coaja nu vă faceți griji cu privire la semințe. Crăpați ouăle într-un castron separat, apoi amestecați zahărul până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă amestecul de smântână și suc de lămâie, apoi se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Așezați un inel de tartă de 23 cm sau o formă de flan cu fundul liber pe o foaie de copt tapetată cu hârtie rezistentă la grăsimi. Pe o suprafață prăfuită cu zahăr glazură, întindeți patiseria la grosimea unei monede de 1. Ridicați pe un sucitor, apoi drapați peste inelul de tartă sau staniu de flan, lăsând excesul atârnat peste margine. Apăsați cu grijă patiseria în lateral cu o bilă mică de patiserie. Puneți la frigider sau congelator timp de 20 de minute pentru a permite patiseriei să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
4
În timp ce patiseria se răcește, încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Înțepați baza carcasei de patiserie, tapetați cu hârtie rezistentă la grăsime și fasole de copt, apoi coaceți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Scoateți hârtia și fasolea, apoi coaceți carcasa timp de 5-10 minute mai mult până când este maro biscuitate și crocantă. Cuptor inferior la 150C / ventilator 130C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Folosiți o oală pentru a împinge crema de lămâie printr-o sită într-un castron, apăsând pe pulpă pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Îndepărtați bulele de pe suprafața cremei, apoi turnați crema într-un ulcior. Trageți ușor tarta din cuptor, apoi turnați crema, astfel încât să ajungă la vârf. S-ar putea să-ți mai rămână ceva. Împingeți tarta înapoi, apoi coaceți timp de 35-40 de minute până când partea superioară formează o crustă ușoară și crema este doar setată. Se lasă să se răcească, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
În timp ce tarta se răcește, faceți salata de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
9
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și împrăștiați zahărul glazurat peste bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se încălzește până când zahărul se dizolvă și se caramelizează. Aruncați fructele de pădure, aruncați cu zahărul, apoi stropiți în oțetul de sherry. Bubble timp de un minut până când totul începe să se înmoaie, apoi se înclină pe o farfurie și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
11
Folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia patiseria și a face o margine îngrijită. Pudrați ușor tarta cu zahăr glazură, apoi folosiți o torță pentru a carameliza blatul. Lăsați partea superioară să se fixeze, apoi repetați procesul, astfel încât să obțineți un strat extra-gros de caramel. Se amestecă menta prin fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Blow TorchBlow Torch
12
Serviți tarta în felii cu un castron de salată de fructe de pădure pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Port, Moscato Dasti, Cremă Sherry

Port, Moscato d ' Asti și Cream Sherry sunt alegeri excelente pentru Tarta cu lămâie. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este portul fin Krohn l aprox. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Krohn Lágrima Port
Krohn Lágrima Port
Caramel, caramel și maturitate bună pe acest vin sofisticat. Există o margine spirituală, dar funcționează deoarece fructul este supus maturității, maturității și bogăției. Gustul este doar parfumat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista