Tarta De Caise De Primăvară
Tarta de caise de primăvară este o fără lactate desert. Această rețetă face 6 porții cu 616 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, caise, afine și alte câteva ingrediente, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Giroscoape de primăvară cu Salsa de caise, O Tartă Cu Ceapă De Primăvară, și Tarta De Sparanghel De Primăvară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. montați 1 bucată într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil (salvați cealaltă crustă pentru utilizare ulterioară).
Așezați migdalele, prăjiturile și zahărul într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până la un nisip fin; presărați pe fundul crustei. Înjumătățiți și lăsați caisele. Aranjați-le, cu partea tăiată în jos, deasupra firimiturilor.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când crusta se rumeneste.
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport de sârmă.
Puneți jeleul într-o cratiță mică și încălziți la foc mediu până se topește și clocotește, amestecând continuu. Lingura peste tarta. Se lasă deoparte să se răcească complet.
Se ornează cu afine sau mure și se servește.