Tarta cu Zmeura de ciocolata cu crema de ciocolata alba

Tarta cu Zmeura de ciocolata cu crema de ciocolata alba
Tarta cu zmeură de ciocolată cu cremă de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 185 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de topping bătut, albuș de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tarta Cu Zmeura De Ciocolata Alba, Tartă De Ciocolată Albă Cu Zmeură Roșie-Aurie, și Tartă Cu Zmeură De Ciocolată Albă Învârtită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Așezați 1 albus de ou într-un castron mic; bateți cu o furculiță până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați 3 linguri de albuș de ou bătut prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați doar până se combină. Aruncați orice albuș de ou rămas. Apăsați amestecul de firimituri într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci sau o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Formă TartăFormă Tartă
5
Coaceți la 350 timp de 7 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați laptele, 2 linguri de zahăr și gălbenușurile de ou într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Presărați gelatina uniform peste amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
8
Lăsați să stea 5 minute. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand gelatina se dizolva si amestecul incepe sa se ingroase, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
9
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată albă, amestecând până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Răsturnați amestecul de ciocolată albă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Așezați vasul într-un vas mai mare umplut cu gheață până când amestecul se răcește și se îngroașă (aproximativ 4 minute), amestecând continuu (nu lăsați amestecul de gelatină să se întărească). Se amestecă ușor 1/4 cană de topping bătut în amestec de ciocolată albă; pliați ușor în restul de 3/4 cană de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
GelatinăGelatină
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Răzuiți în crusta pregătită folosind o spatulă de cauciuc; răspândiți uniform până la marginea crustei. Acoperiți tigaia cu folie de plastic; se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
12
Pentru a pregăti toppingul, așezați zmeura într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Scoateți folia de plastic din tigaia pentru tartă; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei pentru tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
14
Încălziți jeleul într-o cratiță mică până se topește, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
16
Stropiți amestecul de jeleu peste zmeură; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă uniform amestecul de zmeură peste umplutură. La frigider, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
JeleuJeleu
17
Garnisiți cu bucle de ciocolată și frunze de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista