Tarta cu Zmeura de ciocolata cu crema de ciocolata alba
Tarta cu zmeură de ciocolată cu cremă de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 185 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de topping bătut, albuș de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tarta Cu Zmeura De Ciocolata Alba, Tartă De Ciocolată Albă Cu Zmeură Roșie-Aurie, și Tartă Cu Zmeură De Ciocolată Albă Învârtită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Așezați 1 albus de ou într-un castron mic; bateți cu o furculiță până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 3 linguri de albuș de ou bătut prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați doar până se combină. Aruncați orice albuș de ou rămas. Apăsați amestecul de firimituri într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci sau o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Formă Tartă
5
Coaceți la 350 timp de 7 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, combinați laptele, 2 linguri de zahăr și gălbenușurile de ou într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Presărați gelatina uniform peste amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Lapte
8
Lăsați să stea 5 minute. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand gelatina se dizolva si amestecul incepe sa se ingroase, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
9
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată albă, amestecând până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Răsturnați amestecul de ciocolată albă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Așezați vasul într-un vas mai mare umplut cu gheață până când amestecul se răcește și se îngroașă (aproximativ 4 minute), amestecând continuu (nu lăsați amestecul de gelatină să se întărească). Se amestecă ușor 1/4 cană de topping bătut în amestec de ciocolată albă; pliați ușor în restul de 3/4 cană de topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Ciocolată Albă
Gelatină
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Răzuiți în crusta pregătită folosind o spatulă de cauciuc; răspândiți uniform până la marginea crustei. Acoperiți tigaia cu folie de plastic; se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
12
Pentru a pregăti toppingul, așezați zmeura într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Scoateți folia de plastic din tigaia pentru tartă; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei pentru tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Formă Tartă
14
Încălziți jeleul într-o cratiță mică până se topește, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
16
Stropiți amestecul de jeleu peste zmeură; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă uniform amestecul de zmeură peste umplutură. La frigider, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Jeleu
17
Garnisiți cu bucle de ciocolată și frunze de mentă, dacă doriți.