Tarta cu Zmeura de ciocolata cu crema de ciocolata alba
Tarta cu zmeură de ciocolată cu cremă de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 185 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de topping bătut, albuș de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tarta Cu Zmeura De Ciocolata Alba, Tartă De Ciocolată Albă Cu Zmeură Roșie-Aurie, și Tartă Cu Zmeură De Ciocolată Albă Învârtită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti crusta, așezați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine.
Așezați 1 albus de ou într-un castron mic; bateți cu o furculiță până se spumează.
Adăugați 3 linguri de albuș de ou bătut prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați doar până se combină. Aruncați orice albuș de ou rămas. Apăsați amestecul de firimituri într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci sau o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 7 minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru a pregăti umplutura, combinați laptele, 2 linguri de zahăr și gălbenușurile de ou într-o cratiță mică.
Presărați gelatina uniform peste amestecul de lapte.
Lăsați să stea 5 minute. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana cand gelatina se dizolva si amestecul incepe sa se ingroase, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; adăugați ciocolată albă, amestecând până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Răsturnați amestecul de ciocolată albă într-un castron mediu.
Așezați vasul într-un vas mai mare umplut cu gheață până când amestecul se răcește și se îngroașă (aproximativ 4 minute), amestecând continuu (nu lăsați amestecul de gelatină să se întărească). Se amestecă ușor 1/4 cană de topping bătut în amestec de ciocolată albă; pliați ușor în restul de 3/4 cană de topping bătut.
Răzuiți în crusta pregătită folosind o spatulă de cauciuc; răspândiți uniform până la marginea crustei. Acoperiți tigaia cu folie de plastic; se răcește cel puțin 1 oră.
Pentru a pregăti toppingul, așezați zmeura într-un castron mare.
Scoateți folia de plastic din tigaia pentru tartă; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei pentru tartă.
Încălziți jeleul într-o cratiță mică până se topește, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Stropiți amestecul de jeleu peste zmeură; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă uniform amestecul de zmeură peste umplutură. La frigider, neacoperit, 15 minute.
Garnisiți cu bucle de ciocolată și frunze de mentă, dacă doriți.