Tarta Cu Pere Gingersnap
Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați plus 1/4 cană de zahăr, cremă de brânză, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pear-Gingersnap Cheesecake, Gingersnap-Plăcintă Cu Dovleac Cu Pere, și Gingersnap Pear Fleacuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați pe partea de jos și 1/2 in. pe laturile unui 9-in. tigaie cu formă de arc acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 350 de metri cubi timp de 5-8 minute sau până se fixează. Se răcește pe un suport de sârmă.
Între timp, într-un castron mare, bateți brânzeturile cremă până se omogenizează. Bateți în 1/3 cană zahăr, făină și vanilie.
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină.
Într-un mic combinați perele, scorțișoara și zahărul rămas; aranjați felii de pere peste amestecul de brânză cremă.
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până aproape gata. Rulați imediat un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește pe un suport de sârmă timp de 1 oră. Se da la frigider cel putin 2 ore.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Puneți la frigider resturile.