Tarta Cu Pere Cu Ghimbir
Tarta cu pere Gingered ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 238 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, scorțișoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gingered Pear Crisp, Gingered Pear Crisp, și Comice Pear Gingered Jam.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti patiseria, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, 2 linguri de zahăr și sare într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Presărați suprafața cu apă cu gheață, câte 1 lingură odată; aruncați cu o furculiță până când este umed și sfărâmicios (nu formați o minge).
Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește timp de 15 minute.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 11 inci.
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Îndepărtați 1 foaie de folie de plastic; potriviți aluatul într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci.
Scoateți foaia superioară de folie de plastic. Apăsați aluatul pe fundul și părțile laterale ale tigaiei. Tăiați excesul de aluat.
Pentru a pregăti umplutura, combinați perele și ingredientele rămase; aruncați ușor. Lingura de umplere în crusta pregătită.
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule. Se răcește pe un suport de sârmă 20 de minute.