Tarta cu migdale, caise și cireșe

Tarta cu migdale, caise și cireșe
Tarta cu migdale, caise și cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină universală, pastă de migdale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Caise De Migdale, Tarta Cu Caise Si Migdale, și Tarta Cu Migdale De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 3 ingrediente în procesor până când migdalele sunt măcinate fin. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul pudră într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați amestecul de făină; bate până se omogenizează. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în pătrat. Înfășurați în plastic; refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
3
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la pătrat de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Transferați în tigaie pătrată de 9 inci cu fund detașabil; apăsați crusta peste partea inferioară și în sus a tigaiei. Tăiați orice exces de aluat. Pierce crusta peste tot cu furculita; se răcește cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul mixerului electric, bateți pasta de migdale și 4 linguri de zahăr într-un castron mediu până se formează o masă fină, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați unt; bate până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați oul; bate până se omogenizează. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Întindeți umplutura uniform în crustă neacoperită. Aranjați sferturi de caise pe laturi cu partea rotunjită în sus în rânduri deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Așezați jumătăți de cireșe între caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CireșeCireșe
6
Presărați restul de 2 linguri de zahăr peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
7
Coaceți tarta 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura este umflată și aurie, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Tarta rece în tigaie pe raft cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Serviți tarta caldă sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista