Tarta cu migdale, caise și cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină universală, pastă de migdale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Caise De Migdale, Tarta Cu Caise Si Migdale, și Tarta Cu Migdale De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați primele 3 ingrediente în procesor până când migdalele sunt măcinate fin. Folosind mixerul electric, bateți untul și zahărul pudră într-un castron mediu până se omogenizează. Bateți în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Migdale
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Adăugați amestecul de făină; bate până se omogenizează. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în pătrat. Înfășurați în plastic; refrigerați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
3
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la pătrat de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Transferați în tigaie pătrată de 9 inci cu fund detașabil; apăsați crusta peste partea inferioară și în sus a tigaiei. Tăiați orice exces de aluat. Pierce crusta peste tot cu furculita; se răcește cel puțin 2 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți; păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. cu ajutorul mixerului electric, bateți pasta de migdale și 4 linguri de zahăr într-un castron mediu până se formează o masă fină, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adăugați unt; bate până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați oul; bate până se omogenizează. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Întindeți umplutura uniform în crustă neacoperită. Aranjați sferturi de caise pe laturi cu partea rotunjită în sus în rânduri deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Așezați jumătăți de cireșe între caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Cireșe
6
Presărați restul de 2 linguri de zahăr peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Zahăr
7
Coaceți tarta 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura este umflată și aurie, cu aproximativ 30 de minute mai mult. Tarta rece în tigaie pe raft cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat