Tarta Cu Crema De Unt De Arahide
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de unt, ciocolată semidulce, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sundaes Mai Sănătoase (Biscuiți Cu Unt De Arahide Din Cereale Integrale + Înghețată Bananan Cu Unt De Arahide), Tartă Cremoasă Cu Unt De Arahide, și Tartă Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt tigaie cu diametrul de 9 inci cu fund detașabil.
Amestecați firimiturile de prăjituri și untul într-un castron mediu până se formează aglomerări umede. Apăsați amestecul pe părțile inferioare și în sus ale tăvii de tartă pregătite.
Coaceți până se fixează, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și untul de arahide într-un castron mare până se omogenizează. Folosind bătăi uscate curate, bateți smântâna, zahărul pudră și vanilia până la vârfuri moi într-un alt castron mare.
Bateți jumătate din amestecul de frișcă în amestecul de unt de arahide. Îndoiți amestecul de frișcă rămas.
Transferați 3 linguri de umplutură într-un castron mic și rezervați.
Răspândiți umplutura rămasă în crustă.
Topiți ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte.
Bateți în umplutura rezervată de 3 linguri. Transferați imediat amestecul de ciocolată în punga de patiserie prevăzută cu vârf simplu de 1/8 inch. Pipe amestec de ciocolată în spirală deasupra umpluturii. Folosind un cuțit mic ascuțit, începeți în centru și trageți vârful cuțitului spre marginea tartei. Mutați cuțitul peste 2 inci; începeți de la margine și trageți vârful cuțitului spre centru. Repetați pentru a forma modelul web. Se răcește până se răcește. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Tăiați tarta în pene și serviți la rece.