Tarta Cu Covrig De Ciocolata

Tarta Cu Covrig De Ciocolata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu covrig de ciocolată. O porție conține 402 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, ciocolată de calitate, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 146 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Caramel Covrig Tartă, Tartă Cu Crustă De Covrig De Ciocolată, și Tarta De Covrig Cu Ciocolata-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: folosiți robot de bucătărie sau blender de mare putere pentru a măcina covrigi în făină. Dacă nu aveți un robot de bucătărie, puneți covrigii într-o pungă mare Ziploc, sigilați-o și zdrobiți-o cu un sucitor. Vrei ca covrigii să fie o făină destul de fină sau nu vor lega corect celelalte ingrediente. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Cu mixer electric, crema dedurizată unt cu zahăr pudră până pufos, apoi se adaugă ou și să includă pe deplin, oprindu-se pentru a racla castron de multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați praful de copt și sarea în făina de covrig, amestecând pentru a încorpora, apoi adăugați amestecul de covrig la ingredientele cremate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se amestecă la minim pentru a combina, răzuind bolul des. Înfășurați aluatul și răciți-l timp de aproximativ 30 de minute, până când este ferm, dar nu tare (dezghețați ușor înainte de utilizare dacă se răcește mai mult timp),
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Puneți bucăți mici de aluat în marginile canelate ale tigaiei, mergând până la capăt, apoi adăugați mai multe și neteziți-l pentru a obține un cerc în mijloc. Nu doriți ca crusta să fie mai mare de 1/2 inch la cea mai groasă sau mai mică de 1/8 inch la cea mai subțire. Încercați un unghi drept frumos în partea de sus. Odată ce marginea este presată cu grijă, umpleți mijlocul cu aluatul rămas și zdrobiți-l plat. De asemenea, doriți un unghi drept în partea de jos. Este mai important să aveți margini îngrijite decât un fund perfect plat. Înfășurați și înghețați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Odată ce coaja este bine congelată, așezați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 F. Desfaceți coaja congelată și coaceți timp de 10 minute, apoi întoarceți și coaceți încă 10 minute, până se rumenesc ușor. Scoateți cu grijă din cuptor și lăsați să se răcească complet. Crusta va fi foarte moale și fragilă în timp ce este fierbinte, dar se va întări și va fi crocantă odată rece. Nu vă faceți griji cu privire la orice fisuri în partea de jos; acestea vor fi patch-uri în pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru umplutură: topiți 2 uncii de ciocolată într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță mică cu apă clocotită sau prin microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde în trepte de 30 de secunde, amestecând între ele. Odată ce ciocolata este complet topită, se toarnă în coajă răcită și se întinde cu o mică spatulă offset sau o lingură mică până când fundul este complet acoperit și orice fisuri sunt patch-uri. În timp ce ciocolata este încă umedă, apăsați în covrigi zdrobiți. Dați la frigider până când ciocolata este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Puneți ciocolata rămasă și untul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Încălziți smântâna într-o cratiță mică la foc mediu până la abur, dar nu chiar fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Se toarnă peste ciocolată și unt și se acoperă imediat vasul cu folie de plastic. Lăsați să stea timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Îndepărtați folia de plastic și amestecați ușor cu un tel până când toată ciocolata și untul sunt topite și amestecul este neted. Se toarnă încet în coajă și se pune cu grijă în frigider pentru a seta, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Puneți zahărul într-o cratiță mică și adăugați apă pentru a se umezi. Setați la foc mediu până când zahărul se caramelizează și devine chihlimbar (culoarea ar trebui să fie între miere și sirop de arțar), învârtind ușor tigaia pentru a asigura o caramelizare uniformă și folosind o perie umedă pentru a șterge părțile laterale ale cratiței dacă încep să se formeze cristale de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se ia de pe foc și se toarnă încet 1/2 cană de smântână. Caramel va profita și sputter astfel încât să fie atent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3
Puneți caramelul la foc mic și amestecați până se topește, apoi turnați într-un castron mic și dați-l la frigider până la rece și sunteți gata să serviți tarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Testați ganache-ul pentru coacere la fiecare 15 minute sau cam așa ceva odată ce începe să se stabilească și nu mai este lichid. Apăsați ușor vârful degetului pe mijlocul tartei; dacă dă deloc, așteptați. Este gata când este solid, dar ușor moale. Dacă se întărește complet, scoateți-l din frigider și lăsați-l să se tempereze scurt la temperatura camerei până se înmoaie ușor.
5
Tăiați în 10 felii cu un cuțit mare de bucătar, începând prin balansarea prin crusta exterioară și apoi înclinând lama drept în jos prin ganache și crusta inferioară. Ștergeți cuțitul curat cu un prosop umed fierbinte între felii. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Când sunteți gata să serviți, scoateți cantitatea dorită de felii de tartă din frigider pentru a tempera și pregătiți crema de caramel. Într-un castron mare, bateți 3/4 cană cremă până la vârfuri rigide. Îndoiți caramelul răcit, sare după gust și bateți din nou înapoi la vârfuri rigide. Țeavă sau lingură pe farfurii lângă felii de tartă.Crema rămasă și tarta se vor păstra în recipiente etanșe timp de 2-3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista