Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir

Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir
Taro infuzat cu iarbă de lămâie și ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 341 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, iarbă de lămâie, taro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir, Lapte de cocos carne de porc fiert cu iarba de lamaie si ghimbir, și Crab rege cu iarbă de lămâie - unt de ghimbir și cartofi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe taro-ul în apă timp de 1 oră sau până se înmoaie. Într-o altă cratiță, combinați ingredientele rămase la foc mic. Acoperiți și lăsați abruptul în timp ce Taro gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Rădăcină TaroRădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți taro-ul și transferați-l într-un bol de amestecare. Treceți laptele infuzat printr-o sită pentru a îndepărta solidele și adăugați în vasul de taro. Mash taro ca tine ar cartofi. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Rădăcină TaroRădăcină Taro
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Revista