Taquitos De Pește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Fish Taquitos. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 323 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, oregano, fileuri de rechin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Taquitos o Flautas De Pollo (Taquitos de pui sau Flautas), Taquitos De Pui, și Taquitos cu Salsa.
Instrucțiuni
Tăiați rechinul în fâșii de 3/4 inch grosime și 3 inci lungime.
Amestecați uleiul de canola, sucul de lămâie, usturoiul, oregano și amestecul de condimente în stil Cajun într-un recipient din plastic.
Așezați fâșii de rechin în recipient și marinați timp de 1 oră.
Tortilla caldă într-un cuptor cu microunde pentru a le face flexibile.
Scurgeți marinada și uscați rechinul cu prosoape de hârtie.
Așezați o fâșie de rechin la un capăt al unei tortilla, rulați bine și fixați-o cu o scobitoare.
Încălziți uleiul într-o friteuză. Scufundați taquitos în ulei fierbinte. Se prăjește până se rumenesc, nu mai mult de 3 sau 4 minute fiecare.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați taquitos într-un vas de copt suficient de mare pentru a găzdui toate cele douăsprezece.
Se presară cu brânză mărunțită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 5 minute sau până când brânza se topește.