Tapenadă De Smochine
Tapenada de smochine este o fără gluten, fără lactate și pescatarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, hamsie, smochine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Crostini De Smochine Coapte, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Almond Fig Quickbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți smochinele, tăiați și aruncați tulpinile și tocați grosier fructele. Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, combinați smochinele, zahărul și 1 lingură de apă. Se amestecă ocazional până când amestecul fierbe ușor și smochinele devin strălucitoare și mai întunecate, 3 până la 5 minute.
Într-un robot de bucătărie sau într-un blender, amestecați amestecul de smochine, măsline, hamsii, capere, tarhon și ulei de măsline până se curăță grosier, răzuind părțile recipientului, după cum este necesar. Răzuiți amestecul într-un castron mic.