Tapenada ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, capere, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tapenadă, Wee Tapenade, și Tapenadă De Smochine.
Instrucțiuni
1
Combinați usturoiul, măslinele, hamsiile, caperele, cimbru, rozmarin și suc de lămâie într-un blender electric. Picurați încet uleiul de măsline în blender în timp ce amestecați ingredientele împreună. Se amestecă până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil