Tapenadă

Tapenadă
Tapenada ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, capere, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tapenadă, Wee Tapenade, și Tapenadă De Smochine.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, măslinele, hamsiile, caperele, cimbru, rozmarin și suc de lămâie într-un blender electric. Picurați încet uleiul de măsline în blender în timp ce amestecați ingredientele împreună. Se amestecă până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista