Tapenade Canap Cu Brânză De Capră

Tapenade Canap Cu Brânză De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Tapenade canap cu brânză de capră. Această rețetă servește 25 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 121 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher grosieră, ou plus gălbenuș de ou, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tartine Cu Brânză De Capră, Canap Cu Branza De Capra-Cranberry, și Canap cu brânză de capră și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați untul în 1/2-in. cuburi și înghețați într-un singur strat până la foarte rece, 10 până la 20 de minute. Într-un robot de bucătărie, rotiți făina și sarea până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și puls on și off doar până când untul este de aproximativ dimensiunea de mazăre. Într-un castron mic, bateți ușor oul și gălbenușul cu 3 lingurițe. apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
MazăreMazăre
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de ouă, aproximativ jumătate la un moment dat, și pulsați doar până când se umezește uniform și se ține împreună (poate fi necesar să adăugați încă 1 lingură. apă cu gheață în timp ce pulsați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
4
Aplatizați aluatul în 2 pătrate aspre, fiecare aproximativ 6 in. peste. Înfășurați discurile în hârtie de ceară. Se răcește până la rece, cel puțin 1 oră și până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea 5 minute. Desfaceți și, pe o suprafață ușor făinată, rotiți jumătățile de aluat în 1/8-in.- pătrate groase, 10 la 11 în. fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați fiecare pătrat pe o foaie de copt cu margini și înțepați peste tot cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până la maro mediu, 25 până la 35 de minute. Se răcește pe tigaie, aproximativ 30 de minute. Întindeți subțire aluatul de canap copt cu tapenadă. Se acoperă cu brânză de capră, apăsând-o ușor în tapenadă, astfel încât să se lipească și se presară cu 1 lingură. frunze proaspete de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Brânză De CaprăBrânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Se taie în 2-in. pătrate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista