Tandoori tofu și kebab de legume este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 502 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sare, coriandru măcinat, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tandoori Kebabs, Kebab De Pui Tandoori, și Kebab De Pui Tandoori.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați tofu într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când tofu eliberează 3 sau mai multe linguri lichide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Combinați ceapa tocată și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați tofu, ciuperci și pene de ceapă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
8
În timp ce tofu și legume marinate, pregătiți orez. Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; amestecați orezul. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă stafidele și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Lăsați să stea 5 minute; puf cu o furculiță.
10
Scoateți tofu și legumele din castron; aruncați marinada. Filetați cuburi de tofu, ciuperci și pene de ceapă alternativ pe frigarui de 8 (6 inci). Înveliți ușor kebab - urile cu spray de gătit; presărați cu restul de 3/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Așezați kebab - urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.