Tandoori Rub
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați Tandoori Rub. Această rețetă face 4 porții cu 65 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ghimbir măcinat, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, tandoori Aloo sau Aloo tikka , cum să faci tandoori aloo, și tandoori Gobi sau Gobi tikka, cum se face tandoori Gobi / gobi s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu.
Transferați în recipient etanș. Faceți înainte: se poate face cu 1 lună înainte. A se păstra la temperatura camerei.
Dacă șofranul dvs. este cu adevărat proaspăt și nu se sfărâmă ușor, prăjiți-l într-o tigaie uscată la foc mediu până la roșu închis. Se răcește; apoi se sfărâmă.