Talpă De Lămâie De Caise

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Talpa de lămâie de caise ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, muștar, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Talpă de lămâie la grătar cu găluște și sos de lămâie, Talpă de lămâie cu sos de lămâie-Caper, și Lămâie-hrean unic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți foaia de copt cu spray de gătit antiaderent. În plăcuța de plăcintă, combinați oul și apa. În punga de plastic, combinați firimiturile, sarea, ardeiul și piperul. Scufundați fiecare file de pește în amestec de ouă; aruncați în pungă și agitați pentru a acoperi cu firimituri. Aranjați peștele într-un singur strat pe foaia de copt.
Coaceți la 425 grade F timp de 10 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță. (Nu întoarceți peștele.)
Între timp, în cratiță mică, combinați toate ingredientele sosului; se încălzește până la bule.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.