Taitei De Lasagna Cu Spanac De Casa
Fidea de lasagna cu spanac de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți spanac, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 30%. Încercați Lasagna cu tăiței de busuioc de casă și cârnați-sos de roșii, Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna Cu Taitei De Conopida pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Așezați făina, spanacul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se amestecă. Cu procesorul pornit, turnați încet ulei și ouă prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute). Se pudrează ușor aluatul cu făină; lăsați să stea 10 minute.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, treceți aluatul prin role netede ale mașinii de paste pe cea mai largă setare. Continuați să mutați gabaritul de lățime la setări mai înguste; treceți aluatul prin role o dată la fiecare setare, pudrând cu făină, dacă este necesar. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Tăiați fiecare foaie de paste în benzi de 3 (11 x 2 inci). Agățați pastele pe un suport de uscare din lemn timp de 10 minute. Gatiti pastele in apa clocotita 2 minute sau pana cand al dente; scurgere.