Taitei De Lasagna Cu Spanac De Casa

Taitei De Lasagna Cu Spanac De Casa
Fidea de lasagna cu spanac de casă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 74 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți spanac, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 30%. Încercați Lasagna cu tăiței de busuioc de casă și cârnați-sos de roșii, Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), și Lasagna Cu Taitei De Conopida pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați făina, spanacul și sarea într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se amestecă. Cu procesorul pornit, turnați încet ulei și ouă prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute). Se pudrează ușor aluatul cu făină; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat, treceți aluatul prin role netede ale mașinii de paste pe cea mai largă setare. Continuați să mutați gabaritul de lățime la setări mai înguste; treceți aluatul prin role o dată la fiecare setare, pudrând cu făină, dacă este necesar. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PasteMașină De Paste
4
Tăiați fiecare foaie de paste în benzi de 3 (11 x 2 inci). Agățați pastele pe un suport de uscare din lemn timp de 10 minute. Gatiti pastele in apa clocotita 2 minute sau pana cand al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista