Tagliatelle în stil Carbonara cu sparanghel la grătar și pesmet cu lămâie

Tagliatelle în stil Carbonara cu sparanghel la grătar și pesmet cu lămâie
Tagliatelle în stil Carbonara cu sparanghel la grătar și pesmet cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 796 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, pesmet, pancetta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paste Carbonara cu sparanghel, Pancetta și pesmet cu ierburi de lămâie, Sparanghel La Grătar Cu Ardei Iute Și Pesmet De Lămâie, și Sparanghel La Grătar Cu Pesmet De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Stropiți ușor sparanghelul cu EVOO, apoi grătiți până când este carbonizat, marcat uniform și fraged, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Tăiați în bucăți de 1 inch pe un unghi sau tăiați subțire dacă sparanghelul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
3
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Încălziți 1 lingură EVOO într-o tigaie mică la foc mediu. Topiți untul în ulei; când spumează, amestecați coaja de lămâie, apoi adăugați pesmetul și amestecați până se umezește. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pesmetul este auriu intens. Se amestecă arpagicul și pătrunjelul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Încălziți restul de 3 linguri EVOO într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați pancetta și 2 lingurițe de piper și gătiți, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
7
Adăugați usturoiul și amestecați încă 1 până la 2 minute, apoi adăugați vinul și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Bateți ușor gălbenușurile într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit chiar înainte de a scurge pastele și bateți-o în gălbenușurile de ou pentru a le tempera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
10
Adăugați sparanghelul în amestecul de pancetta și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
11
Scurgeți pastele și adăugați-le în tigaie cu sparanghelul și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Se toarnă amestecul de ouă deasupra, se oprește focul și se aruncă timp de 1 minut, adăugând brânza în ultimele secunde. Împărțiți pastele în boluri puțin adânci și acoperiți cu o mulțime de pesmet cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista