Tagliatelle cu pui
Tagliatelle cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 751 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 2.68 pe portie. Dacă aveți pui, tagliatelle, nuci de pin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), Tagliatelle paglian e fieno-paie și fân tagliatelle, și Francese de pui și Tagliatelle de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Frecați puiul cu uleiul și presărați cu sare și piper, apoi puneți-l la sân într-o tigaie și prăjiți aproximativ 1 1/2 ore sau până se rumenesc bine, întorcându-l spre capăt pentru a rumeni sânul. Se face atunci când sucurile sunt clare, nu Roz, când tăiați în coapsă. Când puiul este aproape gata, puneți apă abundentă pentru paste, sărându-l când fierbe.
Scoateți puiul din cuptor și scoateți carnea de pe os, lăsând toată acea piele lustruită glorioasă și tăiați-o în bucăți mici. Fac o mare parte din asta doar trăgând, fără cuțit, dar dacă nu aveți mâini de azbest, folosiți un cuțit și o furculiță sau așteptați până când este mai rece.
Pentru sos, turnați toate sucurile din tigaia de prăjire într-o cratiță.
Adăugați rozmarinul, sultanele scurse și nucile de pin. Începeți să fierbeți sosul când sunteți gata să gătiți pastele.
Gatiti si scurgeti pastele si amestecati-le cu sosul, bucatile de pui si patrunjelul intr-un castron mare incalzit.