Tagliatelle al pesto e iaurt
Tagliatelle al pesto e iaurt ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 775 calorii, 19g de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din roșii conservate are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, tagliatelle, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tagliatelle cu Pesto de coriandru, Tagliatelle cu Pesto de coriandru, și Tagliatelle cu Pesto de porumb proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați busuiocul, nucile de pin și usturoiul într-un robot de bucătărie.
Stropiți în ulei și blitz până se omogenizează.
Transferați amestecul de busuioc într-un castron mare și pliați în coaja de lămâie și iaurt. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Gatiti pastele intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana la al dente.
Scurgeți și introduceți vârful în bol cu pesto de iaurt. Aruncați totul împreună timp de 30 de secunde pentru a permite pesto-ului să acopere uniform pastele.