Tacos Ușor De Vită

Reteta Tacos ușor de carne de vită ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 10 porții cu 178 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, roșii, N Salsa groasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Funcționează bine ca un fel principal foarte prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ), Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), și Tacos De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu 8-10 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere.
Se amestecă salsa în carne de vită.
Se încălzește la fierbere, amestecând constant; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Se toarnă amestecul de carne de vită într-un castron mare de servire.
Încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți coji de taco cu amestec de carne de vită, salată verde, roșii și brânză.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.