Tacos De Pui Moale
Reteta Tacos de pui moale este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți chimen măcinat, praf de chili, varză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tacos De Pui Moale, Tacos Moale De Pui, și Tacos Moale De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; frecați amestecul de condimente peste pui.
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar 10 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Lăsați să stea 5 minute; cotlet.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți puiul uniform între tortilla; topiți fiecare tortilla cu 2 linguri de varză și 1 linguriță de brânză.
Serviți cu smântână, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă de vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireș negru sunt completate cu indicii de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământ argilos, care transmite arome de cireș Bing strălucitor și zmeură. Vinul se încheie cu taninuri rafinate ca ceaiul și o piatră zdrobită și finisaj mineral. Un vin care nu trebuie ratat!