Tacos de porumb și dovlecei carbonizați

Tacos de porumb și dovlecei carbonizați
Rețeta Tacos de porumb și dovlecei carbonizați este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 36 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 178 calorii. 751 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tortilla de porumb, spice de porumb, brânză romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de porumb carbonizat cu salată de dovlecei-ridiche, Tacos pentru micul dejun cu dovlecei carbonizați și ardei roșu, și Tacos de creveți la grătar cu Salsa de porumb carbonizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați porumb, aruncați o dată sau de două ori și gătiți fără să vă mișcați până când este carbonizat pe o parte, aproximativ 2 minute. Aruncați porumbul, amestecați și repetați până când este carbonizat pe a doua parte, cu aproximativ 2 minute mai mult. Continuați să aruncați și să carbonizați până când sunt bine carbonizate peste tot, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Adăugați ceapa și jalapele și gătiți, aruncând și amestecând ocazional până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant până când este parfumat, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Transferați porumbul într-un castron curat. Clătiți tigaia (ar putea exista zaharuri de porumb arse pe fund, dar ar trebui să se desprindă ușor cu apă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Uscați tigaia cu atenție și reveniți la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați uleiul de ulei rămas și încălziți până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați dovleceii și gătiți fără să vă mișcați până când sunt bine carbonizați, aproximativ 2 minute. Aruncați dovleceii și cărbunele pe o a doua parte, cu aproximativ 2 minute mai mult. Aruncați și char încă o dată, apoi transferați dovleceii în castron cu porumb. Îndoiți cilantro și sucul unui var. Condimentează amestecul după gust cu sare și piper negru. Feliați limele rămase în 8 pene fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Serviți imediat porumbul cu tortilla caldă (două pe taco), salsa, brânză, smântână și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dientes De AjoDientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista