Tacos De Pește

Tacos De Pește
Tacos de pește ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8. O porție conține 1136 calorii, 108g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $9.96 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia dezosate și jupuite, pene de var, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți peștele și uscați-l. Curățați ceapa și tăiați-o longitudinal în sferturi, păstrând intacte capetele rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PeștePește
2
Ungeți ambele părți ale fileurilor de pește și sferturile de ceapă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se presară uniform cu sare și piper. Înfășurați teancul de tortilla în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Puneți tortilla și ceapa pe un grătar cu ulei pe cărbuni mediu-fierbinți sau la foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti tortilla pana la cald, intorcand de 2 sau 3 ori, 10 pana la 15 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați tortilla caldă într-un coș căptușit cu șervețel. Gatiti ceapa, intorcand o data, pana cand este fiarta si usor carbonizata, 10 pana la 15 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
CeapăCeapă
6
Grătiți peștele, rotind o dată, până când abia opac în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate78
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista