Tacos cu friptură cu sos de iaurt picant

Tacos cu friptură cu sos de iaurt picant
Reteta Tacos cu friptura cu sos de iaurt picant se poate face in aproximativ 1 ora si 45 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 438 de calorii . Pentru 1,52 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. Este perfect pentru ziua Îndrăgostiților . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, sare și piper măcinat, iaurt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mexicane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt tacos de cartofi dulci cu sos de iaurt picant , tacos de pește picant cu sos de avocado și iaurt și tacos moale de friptură picant și porumb .

Instrucțiuni

1
Așezați friptura între două foi de plastic grele (pungile de congelare revândute funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Bateți ferm carnea de vită cu partea netedă a unui ciocan de carne până la o grosime de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
2
Combinați uleiul de măsline, 2 linguri de coriandru, chimen, oregano, 1 praf de cayenne într-un castron mare de sticlă sau ceramică; se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați carnea de vită și amestecați pentru a se acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
4
Amestecați iaurtul și maioneza într-un castron separat. Se amestecă 1 praf de piper cayenne, iarba de mărar, 2 linguri de coriandru, suc de lămâie și sare. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați la frigider până când sunt gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
MărarMărar
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
IaurtIaurt
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Combinați 1 1/4 cană de coriandru și ceapă într-un castron. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se încălzește o tigaie mare la foc mediu-mare și se amestecă friptura. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
8
Se încălzește o altă tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Puneți o tortilla în tigaie și stropiți cu brânză și friptura fiartă. Acoperiți cu amestecul de ceapă, apoi pliați cu grijă tortilla în jumătate. Gatiti pana devine usor crocante pe fiecare parte. Repetați cu tortillas rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se serveste cu sos de iaurt in lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista