Tacos cu etaj dublu
Tacos cu etaj dublu este un fără gluten rețetă cu 35 de porții. O porție conține 143 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, taco Bell crocant Taco shells, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos Cu Etaj Dublu, Tacos Cu Etaj, și Tacos Veggie cu etaj dublu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnea cu condimente Taco
Se amestecă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Întindeți fiecare Tortilla moale încălzită cu 2 linguri. fasole; așezați coajă de taco crocantă pe fasole, apoi pliați tortilla moale peste coajă de taco.
Umpleți cojile de taco cu carne condimentată; se acoperă uniform cu brânză, salată, roșii, Salsa și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.