Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Taco Dip II ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de măsline, brânză cheddar, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Încercați Ultimate Green Taco împachetează cu carne de Taco cu linte-nuc (Vegan + fără Gluten), Pizza Dip, și Salata Taco Jessica cu sos cremos Taco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o tigaie mare, carne de vită măcinată maro și scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați fasole prăjită, sos picant de taco, pudră de chili și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
Praf De Chili
Sos Taco
Chimen
4
Întindeți acest amestec într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Întindeți smântâna peste amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
6
Puneți ceapa, roșiile, măslinele și brânza de ardei iute peste smântână. Se acoperă cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepperjack
Smântână
Tomate
Brânză
Măsline
Ceapă
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.