Tablescape Centerpiece-candy Castle Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 16,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 137g de grăsime, și un total de 4157 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bomboane de jeleu din segmentul portocaliu, bomboane de căpșuni, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Turtă Dulce Tort Castel, Tort Castel Medieval, și Tortul Castelului cavalerului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipamente speciale: 2 (7 de 3-inch) mare pătrat tort tigai extra-mare muffin pan 7-inch pătrat carton tort bord 3-inch rotund carton tort sac de plastic resigilabile
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fiecare tigaie pentru tort și 1 din Căni din tigaia pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent. Înveliți ușor tigăile cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
În vasul unui mixer în picioare, combinați amestecul de tort cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouăle, pe rând, și amestecați pentru a încorpora. Se adaugă încet Zara și se amestecă pe mediu timp de 2 minute, până se încorporează bine. Umpleți fiecare tigaie pregătită și ceașcă de brioșă 2/3 din drum spre vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți timp de 30 până la 50 de minute sau până când blaturile se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Tortul mare va dura mai aproape de 50 de minute, în timp ce brioșa va fi mai aproape de 15 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți prăjiturile din tigăi și răciți complet, cu partea dreaptă în sus, pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Glazură regală: într-un castron mediu bateți împreună zahărul cofetarilor, pudra de bezea și sucul de lămâie cu un mixer manual sau cu un tel și adăugați încet o parte din apă până la netezire. Continuați să adăugați apă cu lingurița cu bătătoarele care rulează până când gheața scade din bătătoare, dar ține o linie atunci când este trasă cu spatele unei linguri. Umpleți punga resigilabilă cu glazură regală și decupați colțul când sunteți gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru asamblare: folosind o perie de patiserie curată, înveliți ușor conurile de zahăr cu gel de conducte. Țineți conurile peste o farfurie și presărați fiecare cu stropi roz și portocaliu. Asigurați-vă că conurile sunt complet acoperite cu nonpareils. Puneți deoparte să se usuce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conuri De Zahăr
Nonpareils
Portocale și Pastă De Colorant Alimentar
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
8
Folosind un cuțit zimțat, nivelați vârfurile fiecăruia dintre prăjiturile pătrate și brioșa. Aderați 1 tort pătrat la placa de tort din carton pătrat de 7 inci și tortul cu brioșă la placa rotundă de tort din carton de 3 inci, cu un pic de glazură. Puneți un strat de glazură deasupra tortului pătrat și puneți al doilea strat deasupra acestuia. Gheață ambele prăjituri cu un strat subțire de glazură și a pus în frigider pentru a configura aproximativ 15 minute. Înghețați din nou prăjiturile cu un strat ușor mai gros de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
9
Frământați fondantul pentru a-l face mai flexibil. Pe o suprafață curată pudrate cu amidon de porumb rola 3/4 din fondant la 1/4-inch grosime. Ridicați cu spatele mâinilor și puneți-l peste centrul tortului pătrat înghețat. Praf ușor mâinile cu amidon de porumb, și netezi fondant în jos și în jurul părți de tort. Ridicați tortul în sus și tăiați excesul de fondant aproape de placa de tort cu foarfece de bucătărie sau cu un cuțit. Repetați cu tortul mic de brioșă și fondantul rămas, apoi așezați-l în centru deasupra tortului pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Drajeuri Perle Albe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Pipeți o mică mărgea de glazură regală în jurul bazei fiecărui con de zahăr și puneți 1 pe fiecare colț al tortului pătrat și 1 deasupra centrului micului tort rotund de brioșă. Folosind glazură regală pentru 'lipici' aderați bomboanele de lemn dulce vertical în jurul părților laterale ale tortului rotund mic, aproape de partea superioară a tortului, distanțându-le. Luați 2 răsuciri de lemn dulce roz și 1 portocaliu și răsuciți-le împreună pentru a forma 1 răsucire curcubeu. Repetați cu răsucirile rămase. Asigurați răsucirile de lemn dulce vertical pe cele 4 margini de colț ale tortului cu glazură regală și scobitori, dacă este necesar. Ar trebui să acopere marginea din partea de jos a tortului în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Licorice Twists
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3 Bețișoare De Covrig
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
11
Tăiați 2 bomboane acre portocalii în 1/2 de-a lungul diagonalei și puneți fiecare 1/2 deasupra răsucirilor de lemn dulce. Aranjați 5 bomboane portocalii (Spree) într-o linie orizontală spre partea de sus a 1parte a tortului. Aceasta va fi partea din față a tortului. Atașați bomboanele de căpșuni și cireșe într-un model de grilă aproape de fundul tortului, sub linia bomboanelor portocalii pentru a forma o ușă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Licorice Twists
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Bețișoare De Covrig
12
Tăiați bomboanele acre portocalii rămase în 1/2 pe diagonală și lipiți fiecare 1/2 deasupra ușii, cu fața îndreptată în sus. Lipiți guma vertical de-a lungul marginilor superioare ale tortului pătrat și pe marginea superioară a tortului rotund cu brioșă, asigurându-vă că lăsați un spațiu de 1/2 inci între fiecare. Lipiți bomboanele segmentului portocaliu, marginea plată în jos, de-a lungul marginii de jos a tortului pătrat, dar nu peste ușă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig
13
Lăsați glazura să stea 1 oră să se usuce înainte de a transfera piesa centrală pe un piedestal pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
14
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fiecare tigaie pentru tort și 1 din Căni din tigaia pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent. Înveliți ușor tigăile cu făină, atingând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
În vasul unui mixer în picioare, combinați amestecul de tort cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Adăugați ouăle, pe rând, și amestecați pentru a încorpora. Se adaugă încet Zara și se amestecă pe mediu timp de 2 minute, până se încorporează bine. Umpleți fiecare tigaie pregătită și ceașcă de brioșă 2/3 din drum spre vârf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Coaceți timp de 30 până la 50 de minute sau până când blaturile se rumenesc și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Tortul mare va dura mai aproape de 50 de minute, în timp ce brioșa va fi mai aproape de 15 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți prăjiturile din tigăi și răciți complet, cu partea dreaptă în sus, pe un suport de răcire cu sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Glazură regală: într-un castron mediu bateți împreună zahărul cofetarilor, pudra de bezea și sucul de lămâie cu un mixer manual sau cu un tel și adăugați încet o parte din apă până la netezire. Continuați să adăugați apă cu lingurița cu bătătoarele care rulează până când gheața scade din bătătoare, dar ține o linie atunci când este trasă cu spatele unei linguri. Umpleți punga resigilabilă cu glazură regală și decupați colțul când sunteți gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
19
Pentru asamblare: folosind o perie de patiserie curată, înveliți ușor conurile de zahăr cu gel de conducte. Țineți conurile peste o farfurie și presărați fiecare cu stropi roz și portocaliu. Asigurați-vă că conurile sunt complet acoperite cu nonpareils. Puneți deoparte să se usuce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conuri De Zahăr
Nonpareils
Portocale și Pastă De Colorant Alimentar
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
20
Folosind un cuțit zimțat, nivelați vârfurile fiecăruia dintre prăjiturile pătrate și brioșa. Aderați 1 tort pătrat la placa de tort din carton pătrat de 7 inci și tortul cu brioșă la placa rotundă de tort din carton de 3 inci, cu un pic de glazură. Puneți un strat de glazură deasupra tortului pătrat și puneți al doilea strat deasupra acestuia. Gheață ambele prăjituri cu un strat subțire de glazură și a pus în frigider pentru a configura aproximativ 15 minute. Înghețați din nou prăjiturile cu un strat ușor mai gros de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
21
Frământați fondantul pentru a-l face mai flexibil. Pe o suprafață curată pudrate cu amidon de porumb rola 3/4 din fondant la 1/4-inch grosime. Ridicați cu spatele mâinilor și puneți-l peste centrul tortului pătrat înghețat. Praf ușor mâinile cu amidon de porumb, și netezi fondant în jos și în jurul părți de tort. Ridicați tortul în sus și tăiați excesul de fondant aproape de placa de tort cu foarfece de bucătărie sau cu un cuțit. Repetați cu tortul mic de brioșă și fondantul rămas, apoi așezați-l în centru deasupra tortului pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Drajeuri Perle Albe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
22
Pipeți o mică mărgea de glazură regală în jurul bazei fiecărui con de zahăr și puneți 1 pe fiecare colț al tortului pătrat și 1 deasupra centrului micului tort rotund de brioșă. Folosind glazură regală pentru 'lipici' aderați bomboanele de lemn dulce vertical în jurul părților laterale ale tortului rotund mic, aproape de partea superioară a tortului, distanțându-le. Luați 2 răsuciri de lemn dulce roz și 1 portocaliu și răsuciți-le împreună pentru a forma 1 răsucire curcubeu. Repetați cu răsucirile rămase. Asigurați răsucirile de lemn dulce vertical pe cele 4 margini de colț ale tortului cu glazură regală și scobitori, dacă este necesar. Ar trebui să acopere marginea din partea de jos a tortului în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Licorice Twists
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3 Bețișoare De Covrig
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
23
Tăiați 2 bomboane acre portocalii în 1/2 de-a lungul diagonalei și puneți fiecare 1/2 deasupra răsucirilor de lemn dulce. Aranjați 5 bomboane portocalii (Spree) într-o linie orizontală spre partea de sus a 1parte a tortului. Aceasta va fi partea din față a tortului. Atașați bomboanele de căpșuni și cireșe într-un model de grilă aproape de fundul tortului, sub linia bomboanelor portocalii pentru a forma o ușă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Licorice Twists
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
3 Bețișoare De Covrig
24
Tăiați bomboanele acre portocalii rămase în 1/2 pe diagonală și lipiți fiecare 1/2 deasupra ușii, cu fața îndreptată în sus. Lipiți guma vertical de-a lungul marginilor superioare ale tortului pătrat și pe marginea superioară a tortului rotund cu brioșă, asigurându-vă că lăsați un spațiu de 1/2 inci între fiecare. Lipiți bomboanele segmentului portocaliu, marginea plată în jos, de-a lungul marginii de jos a tortului pătrat, dar nu peste ușă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
3 Bețișoare De Covrig
25
Lăsați glazura să stea 1 oră să se usuce înainte de a transfera piesa centrală pe un piedestal pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă