Salată De Ton Fără Maioneză

Salată De Ton Fără Maioneză
Salata de ton fără maioneză este o fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de măsline, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată de ton cu ardei gras și ierburi (fără maioneză), Ton Cu Salată De Fenicul, Anghinare Și Maioneză Kalamata, și Salată de ton cu Avocado și iaurt grecesc (fără maioneză).

Instrucțiuni

1
Amestecați tonul, țelina, brânza Cheddar, parmezanul, măslinele negre, măslinele verzi, ceapa verde și coriandrul împreună într-un castron mare. Bateți uleiul de măsline, sucul de lămâie, sucul de lămâie, usturoiul, mărarul, sarea și piperul împreună într-un castron separat; stropiți peste amestecul de ton și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Măsline NegreMăsline Negre
Măsline VerziMăsline Verzi
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MărarMărar
SareSare
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Pinot Noir, Merlot și vinul rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Louis Jadot Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Louis Jadot Pinot Noir
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista