Tabbouleh Minty cu lămâie conservată
Minty Tabbouleh cu lămâie conservată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegană servește 8 și costă $ 2.87 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. Mergeți la magazin și ridicați piper, grâu bulgur, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Tabbouleh De Tei Conservată, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Baie De Lămâie Conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulgur și sare într-un castron mare.
Se toarnă 1 1/2 căni de apă clocotită peste bulgur, se acoperă vasul și se lasă să stea 20 de minute.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți 1 cană frunze de mentă ambalate, uleiul, sucul de lămâie, usturoiul și piperul până se omogenizează, răzuind părțile laterale, după cum este necesar.
Se toarnă pansament peste bulgur, se amestecă pentru a combina, acoperi și răci cel puțin 30 de minute și până peste noapte.
Între timp, îndepărtați și aruncați pulpa din lămâile conservate. Clătiți coaja și tăiați fin. Se amestecă în amestec bulgur. Se toacă fin pătrunjelul și restul de 1 cană de frunze de mentă ambalate (sau se pulsează în loturi într-un robot de bucătărie).
Se adaugă în amestecul bulgur și se amestecă pentru a se combina bine.
Adăugați mai multă sare sau piper după gust. Tabbouleh se păstrează, acoperit și răcit, timp de până la 2 zile.