Swink ' s Chili

Swink ' s Chili
Swink ' s Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 633 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână supă de roșii condensată, pastă de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #3-Chili Vegetarian Quinoa + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea de vită se rumeneste. Se amestecă condimentul de chili și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente ChiliAmestec De Condimente Chili
CeapăCeapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă amestecul de vită într-un aragaz lent și se amestecă pasta de roșii, fasolea chili, fasolea coaptă, supa de roșii și roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verzi. Gatiti la 2 ore mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute VerziRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi
Pasta De TomatePasta De Tomate
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Fasole ChiliFasole Chili
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista