Swedish Glogg
Glogg suedez ar putea fi doar Scandinave rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 273 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de vin de port, zahăr, bețișoare de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Swedish Glogg, Easy Swedish Gl, și Swedish Christmas Gl pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert cu cardamom, scorțișoară, cuișoare și coajă de portocală; amestecați zahărul până se dizolvă.
Scoateți din căldură și lăsați să se absoarbă peste noapte.
Așezați stafidele și migdalele într-o cratiță mare. Se strecoară apa cu zahăr în stafide, apoi se toarnă Muscatel, port și coniac.
Se pune la foc mediu-mare și se gătește până se încălzește, dar nu se fierbe.
Serviți cald într-o cană cu câteva fructe și migdale în fiecare cană.