Sushi Mexican
Sushi Mexican este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 100 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de tortilla, pico de gallo salsa, tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 129 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Rețete similare includ Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi), și Sushi Sammies.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună crema de brânză și chipotle.
Încălziți tortilele în cuptorul cu microunde sau cuptor pentru a se înmuia.
Întindeți fiecare tortilla cu 2 linguri. brânză cremă chipotle, 1/4 cană fasole neagră și 2 linguri. salsa. Împrăștiați o treime din avocado și coriandru pe fiecare.
Rulați bine tortilele; înfășurați în folie de plastic și dați-le la frigider. Pentru a servi, desfaceți și tăiați capetele; tăiați fiecare rolă în 6 bucăți.