Sushi De Ciocolată-Nucă De Cocos

Sushi de ciocolată-nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 485 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte condensat îndulcit, bucăți de ghimbir cristalizat confiate, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de sushi Chirashi și sushi Temari, Sushi Deconstruit (Chirashi Sushi), și Not Your Mother ' s Mounds Bar-ciocolată caldă cu Rom de nucă de cocos, nucă de cocos prăjită și ciocolată de casă.
Instrucțiuni
Dar pecanii în castronul unui procesor de alimente și puls de 10 sau 12 ori până când se obține o textură nisipoasă grosieră.
Combinați nucile pecan, nuca de cocos, zahărul pudră și laptele condensat într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă bine, ar trebui să fie destul de gros și rigid, despre textura argilei umede. Formați bușteni în formă de pătrat de aproximativ 1 cm în diametru și 5 cm lungime. Infilați o frigăruie lungă (cel puțin 8 inci) de bambus prin buștenii de nucă de cocos în lungime prin centru până când vârful străpunge doar cealaltă parte. Acest lucru ar trebui să vă ofere un mâner pentru a vă ajuta să scufundați aproximativ 3 inci lungime.
Puneți buștenii terminați pe o tavă căptușită cu hârtie de pergament sau ceară și puneți-i la congelator, aproximativ 30 de minute, până devin oarecum tari.
Puneți ciocolata într-un castron rezistent la căldură. Puneți vasul peste o oală cu apă clocotită, nu lăsați nivelul apei să atingă fundul vasului. Topiți ciocolata, amestecând des până când este netedă și strălucitoare.
Lasă ciocolata să devină oarecum rece la atingere, pusă încă turnabilă.
Se toarnă o parte din ciocolată într-un borcan îngust, ulcior sau sticlă suficient de înaltă pentru a găzdui buștenii de nucă de cocos pe verticală și lăsând suficient spațiu în recipient pentru a permite deplasarea ciocolatei. Ținând capătul lung al frigarui, înmuiați fiecare buștean în rotirea ciocolatei în timp ce vă scufundați pentru a asigura o acoperire completă. Ridicați buștenul din ciocolată, lăsând o mare parte din excesul să picure înapoi în recipient.
Așezați buștenii acoperiți cu ciocolată pe tava căptușită cu pergament sau hârtie de ceară. Repetați cu toate jurnalele, adăugând mai multă ciocolată după cum este necesar pentru a asigura o acoperire completă. Când toate jurnalele sunt acoperite, întoarceți jurnalele la congelator timp de aproximativ 10 minute. Apoi repetați procedura. Puteți repeta întregul proces a treia oară, dacă vă place ciocolata destul de groasă. Dar de două ori funcționează pentru mine.După scufundarea finală, readuceți-le la congelator pentru încă 10 minute. Le elimina unul la un moment dat la o suprafață de tăiere. Rulați un cuțit foarte ascuțit sub apă caldă și tăiați buștenii în bucăți groase de 3/4 inci. Spălarea și încălzirea cuțitului între fiecare tăietură.
Se ornează cu o mică bucată de ghimbir cristalizat presat în centrul fiecărei felii, dacă se folosește. Acestea pot fi păstrate la frigider până la aproximativ 1 oră înainte de servire. Ele sunt cele mai bune la temperatura camerei.