Sushi Coreean
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Sushi coreean ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 121 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână filet de vită, nori, smog și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Kimbop (Sushi Coreean), Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble, și Tort de sushi Chirashi și sushi Temari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie aduceți 2 căni de apă și oțet de cidru la fierbere.
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute, până când boabele de orez sunt lipicioase și moi.
Într-o cratiță medie, puneți smogul în suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie.
Bateți ouăle cu sos de soia și 3 linguri de apă.
Se toarnă într-o tigaie medie la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se taie în fâșii.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti incet si amestecati ceapa pana se inmoaie.
Se amestecă carnea de vită și 1 lingură de sos de soia și se gătește până se rumenesc uniform.
Se scurge și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați foile nori pe o foaie de copt medie și încălziți în cuptorul preîncălzit 1 până la 2 minute, până când sunt ușor crocante.
Așezați foile nori, pe rând, pe un covor de bambus. Căptușiți uniform foile de nori cu o adâncime de aproximativ 3/4 inch (2 cm) de orez, având grijă să nu lăsați orezul să acopere marginile nori. Începând de la un capăt al foii de nori, acoperiți orezul cu un băț de morcov, o linie de ton, o felie de castraveți și o linie de carne de vită. Repetați până când mâncarea ajunge aproximativ la mijlocul foii nori.
Rulați foile cu atenție și strâns. Sigilați cu un bob sau două din orezul lipicios. Feliați fiecare rulou în aproximativ 4 bucăți și serviți.